Snekkertjenester

Vi bistår med det meste av tjenester innen snekkerarbeid, i en alltid profesjonell utførelse. Vi kommer med gode forslag og de rette løsninger for dine behov.

Lurer du om vi kan hjelpe deg med ditt behov? Det er bare å ta kontakt med Borgen Byggservice AS så hjelper vi deg gjerne med slikt som:

– Montering av møbler
– Legging av parkett
– Parkett sliping
– Montering av dør og vinduer
– Andre snekkerarbeid

Montering av vinduer
Vi monterer alle typer av; vinduer, balkongdører, skyvedører og inngangsdører. Vi kan levere dører eller vinduer etter din ønske fra en av våre leverandører, også tilbyr vi gode rabatter.
Legging av parkett
Vi legger alle typer gulv. Fra flytende parkett, videre til laminat, og også heltreplanker som må limes eller skrus til underlag. Vår erfaring garanterer effektivt og kvalitetsmessig utført arbeid.
Trapp
Vi anbefaler å bruke våre erfarne montører for å få den beste løsningen for din trapp, vi skreddersyr løsningen etter behov
Kvalitet på jobben
Vi er meget opptatt av kvalitet og kundetilfredsstillelse, og vi jobber hele tiden for å bli enda bedre. Vi ønsker å utelukkende levere den beste kvalitet i alle ledd, fra planlegging til sluttresultat.

Bilder fra
tidligere arbeid

No items found.

Kontakt oss

Telefon: +47 984 48 559
E-post: post@borgenbyggservice.no
Adresse: Veslefrikks vei 8, 1388 Borgen
Org. nr: 998 048 699 MVA
SEND
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.