Tjenester

Malertjenester

Malertjenester

Vi utfører alt innen maling eller beising av hus eller hytter i Osloregionen. Våre dyktige malere gjør alltid sitt beste for å få et perfekt resultat.
Read More
Taktekking

Taktekking

Takarbeid er altså vår spesialitet og vår styrke. Enten det gjelder utskifting av eksisterende tak, reparasjoner, service, vedlikehold eller annet takarbeid, kan Borgen Byggservice ta jobben.
Read More
Flislegging

Flislegging

Kontakt oss ved behov for følgende tjenester: legge fliser, membran, flislegge bad, flislegge kjøkken, flislegge utvendig terrasse, flislegge trapper. Våre flisleggerne utfører sitt arbeid for din glede.
Read More
Tilbygg / Påbygg

Tilbygg / Påbygg

Kjeller, tilbygg eller påbygg? Nedover, bortover eller oppover? Lurer du om vi kan hjelpe deg med ditt behov? Det er bare å ta kontakt med Borgen Byggservice så hjelper vi deg gjerne.
Read More
Membran

Membran

Legging av membran er med på å sikre at baderommet er vanntett slik at fukt ikke slipper gjennom overflater og ødelegger vegger, konstruksjoner og fundamenter. Borgen Byggservice har også kompetanse innenfor legging av membran på bad og terrasser.
Read More
Snekkertjenester

Snekkertjenester

Vi utfører det meste av tjenester innen snekkerarbeid. Vi kommer med gode forslag og løsninger som gjør vår snekkertjeneste fullkommen og profesjonell.
Read More
Rørleggertjenester

Rørleggertjenester

Vi påtar oss det meste innen rørleggerfaget, med over 10 års praktisk erfaring innen bransjen leverer vi tjenester som er utført med høy faglig kompetanse. Vi garanterer at vi jobber etter norske regler og krav.
Read More
Oppussing av bad

Oppussing av bad

Vi bygger komplette bad og spesialisert oss på denne type arbeid. Vi hjelper deg som kunde gjennom helle denne prosessen. Vi setter fokus på kvalitet, punktlighet og service, gjennom faglighet, kunnskap og personlig oppfølging.
Read More
Murertjenester

Murertjenester

Borgen Byggservice har dyktige og erfarne murere, og kan tilby et bra utvalg av murertjenester fra flis- og murarbeider, pussereparasjoner, reparasjon av trapper og skifer legging Vi prioriterer kvalitet på service og høy kundetilfredshet.
Read More
Montering og levering av glassrekkverk og glasstak etter dine behov

Montering og levering av glassrekkverk og glasstak etter dine behov

Vi kan levere og montere glass med stolper eller uten stolper. Alt etter dine ønsker. Det er bare å tan kontakt for uforpliktende tilbud.

Det er mange fordeler med å velge glassrekkeverk. Har man flott utsikt fra huset eller leiligheten så får man enda mer lys og romfølelse! Vedlikeholdet det trenger er bare såpe og vann. Det tåler alt av vær og vind! Å gå for glass betyr også en tidløs og moderne design!

Szklana-balustrada-zamocowana-z-pomocą-okuć-punktowych szklo 02504_daszek_szklany_shark_bot_babice