Om Selskapet

Byggfirma Borgen Byggservice har siden starten i 2005 bygget små og store drømmer for sine kunder, der oppdrag hovedsakelig ble utført i Akershus. Selskapets 12 ansatte stiller garanti for alt arbeid som blir utført, og engasjerer i hvert prosjekt for å levere jobben med fokus på detaljer og perfeksjon. Materialer som anvendes er av høy kvalitet og fra kjente vareleverandører. Våre tjenester utføres i henhold til vår tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele prosessen. Alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lovverk i Norge, og med tanken på det kjente ”rent bygg” konseptet, hvor man ved hele arbeidsprossesen prøver å minimere konsekvensene av alt støv og smuss som oppstår under bygge/renoveringsarbeidene. Renholds- og ryddearbeider blir derfor grundig organisert.

VÅRT LAG

member

Piotr Kupiec

Daglig leder

member

Stanislaw Wieclawek

Tømrer

Stanislaw er en tømrer med over 30 års erfaring. Han koordinerer og planlegger alt arbeid innen hans arbeidsområdet. Ingen jobb er for liten eller for stor for han. Dersom du er usikker på hva som bør gjøres, kan han komme med anbefalinger på hva som vil passe for nettopp din bolig.

member

Dariusz Zbyrard

Murer

Dariusz har en lang erfaring innen byggebransjen. Han utfører ulike tjenester bl.a malerbeid, snekkerarbeid, murerarbeid, logistikk – alltid med det samme krav til nøyaktighet og fullstendighet. Han er opptatt av perfekt resultat, derfor krever han veldig mye av seg selv og av andre medarbeiderne.

member

Zenon Wieclawek

Logistikk

Zenon har en viktig oppgave hos Borgen Byggservice, nemlig å bestille, hente og levere nødvendige byggevarer for sine kolleger. Han er en godt organisert, punktlig og solid ansatt.

member

Adrian Hofman

Snekker

En av våre nye medarbeiderne. Med sin brede erfaring fra utlandet, fikk han sin plass hos Borgen Byggservice i 2014. Han introduserer nye metoder og produkter for sine kolleger i BBS. Han er opptatt av detaljer, samt av å treffe kundens forventninger.

member

Mariusz Fertacz

Snekker

Han er også en våre nye medarbeiderne. Han er spesialist i møblemonteringen. Mariusz kan raskt og effektivt skru sammen selv de mest kompliserte møbler. Han er en ryddig, solid og hans erfaring er meget synling i hvert jobb han tar ansvar for.

member

Wojciech Zajac

Snekker

En av våre nyeste ansatte. Wojciech er veldig flink i ulike arbeidsområder, men han spesialiserer seg i snekkerfaget. Han er veldig konsentrert på jobben, og utfører den nøyaktig med kundens forventinger.

member

Janusz Nowosielski

Flislegger

Janusz er i selskapet siden mai i fjor, og vi er jo veldig glade å kunne samarbeide med en så erfart flislegger. Han 20 års erfaring i flislegging fører til effektivt og profesjonell arbeid samt fornøyde kunder!

member

Blåfjellet - april 2017

Vårt Team

Firmafest Blåfjelhytte april 2017

member

Alicja Kupiec

Administrasjon

member

Iga Glodzik

Administrasjon / Verneombud

member

Pawel Glica

Maler

Pawel er en dyktig maler, han gjør alltid sitt beste for å få et perfekt resultat. Han har solide kompetanser innen de tradisjonelle og moderne maleteknikker. Han er opptatt av både innendørs og utendørs maling.

member

Zbigniew Deska

Rørlegger

Zbigniew har bred kompetanse innen alle tradisjonelle og moderne rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta.

member

Stanislaw Stec

Murer / Snekker

Stanislaw utfører sitt arbeid på en sikker og rasjonell måte som tilfredsstiller krav til helse, miljø og sikkerhet. Han er flink til å plannlegge, og videre utføre sitt arbeid. Hans erfaring er synlig i hvert arbeid han foretar seg.

member

Zbigniew Nowosielski

Flislegger

Zbigniew har lang erfaring som flislegger. Han har fungert som flislegger helt fra begynnelsen i 2005, og har derfor solide kompetanser på dette området. Som veletablert flislegger kan han tilby legging av fliser i ulike materialer, så som for eksempel keramiske fliser eller skifer – både innendørs og utendørs.

member

Rafal Styczen

Snekker

Rafal er en dyktig, ryddig og solid snekker, med snart 10 års erfaring hos BBSAS. Han er også nøyaktig, og har solide kompetanser i ulike områder av byggebransjen. Han krever mye av seg selv og andre, og er opptatt av å riktig treffe kundens forventninger.